Uudised

Meie kliendisuhete juht Kersti ütleb, et tööl on alati FUN

Mida teha, et tööl oleks äge ja lõbus? Kuidas tulla toime rutiinsemate tööülesannetega? Mida teha siis, kui on halb tuju?

Meie kliendisuhete juht Kersti ütleb, et tööl on tegelikult alati FUN ja ka halbadest päevadest võib lihtsa vaevaga palju head leida. Kui aga juhtubki, et tööl läheb väga pingeliseks, siis oskab ta ka ennast hoida, vajadusel aja maha võtta, asjad kokku pakkida ja linnast välja sõita.

Kersti, jaga meiega palun ühte oma lemmikanekdooti

Huumor on mulle alati meeldinud, kuid anekdootide rääkija ma väga ei ole, sest mulle lihtsalt ei jää need kunagi meelde. Üks anekdoot siiski on:

Metsaelanikud tegid metsas karukonservi. Jänes teeb siis oma konservikarbi lahti ja küsib imestunult „Miks minu konservikarp tühi on?“ Hunt vastab: „Sa said lihtsalt sellise koha!“

Mis tööd sina igapäevaselt Aeternumis teed?

Minu tööülesandeks Aeternumis on kliendisuhete loomine ja hoidmine, sealhulgas ka koolituste nõustav müük. Ma suhtlen klientidega nii telefoni teel kui ka silmast silma. Koostan erinevatele organisatsioonidele koolituspakkumusi ning olen abiks nende vajadustele vastava parima lahenduse leidmisel.

Millised on sinu 3 kõige ägedamat tööülesannet?

Tegelikult on terve tööprotsess väga äge ja põnev ning seda just sellepärast, et kõik kliendid on erinevad ning seega on iga minu tööpäev erinev. Mina leian, et rutiini langemise võimalust sellises töös lihtsalt ei ole. Kõige põnevam on muidugi uute inimestega kohtumised ning omanäoliste arenguprogrammide väljatöötamine.

Kuidas tuled toime vähem inspireerivate ja rutiinsemate tööülesannetega?

Rutiini müügitöös minu hinnangul polegi, sest nagu ma ka enne ütlesin on kõik kliendid erinevad. Pigem on mul siiski sellised ägedad tööülesanded. Ilmselt on palju kinni ka enda hoiakutes. Isegi siis, kui mõni tööülesanne pärsib mingil viisil, leian ma enda jaoks sellest alati midagi, mis mind innustaks ning edasi viiks.

Muidugi on mul ka selliseid ülesandeid, mis võtavad rohkem ajalist ressurssi ning pole minu jaoks nii lihtsad, näiteks suurte hangete tegemine. Aga ma arvan, et kui sul peas on see hoiak õige, siis on võimalik ka need ülesanded enda jaoks meeldivaks ja kasulikuks muuta.

Päevad pole vennad ja ööd pole õed… Kuidas käitud nendel päevadel, mil tuju on halb ja/või asjad ei õnnestu ning ei edene soovitud suunas? Kuidas tuju ülal hoiad ja mis sind sellistel päevadel toetab?

On päevi, on tõesti päevi, kes ei ole sugulased. Kuna minu töö on selline paindliku ajagraafikuga, siis pakin mõnikord asjad lihtsalt kokku ja sõidan kusagile linnast välja, tegelema inspireerivate asjadega. Mul väga head sõbrad ja kolleegid, kes mu tuju tõstavad ja mind nii-öelda vormis hoiavad. Ja kuna mul on hästi toredad kolleegid, siis ükskõik kui morn see tuju ka ei ole, suudame selle väikse naljaga seljatada.

Lisaks sellele aitavad motiveeritust kõrgel hoida meie organisatsiooni ühised üritused ning ka see, et meil on tööl alati FUN. Me naudime üksteise seltskonda, vajadusel aitame ja toetame ning teeme aktiivselt koostööd.

Viimased ongi peamised põhjused, miks ei ole keeruline halbadest päevadest head leida.

Anna palun üks kasulik soovitus, mida igaüks meist saab ise ära teha, et tööl oleks äge ja lõbus olla.

Soovitus on, et armasta iseennast ja tee seda, mida sulle kõige rohkem meeldib teha, siis võid kindel olla, et teed seda pühendumise ja naudinguga!